Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη Εκπαιδευτικών στη Σόφια της Βουλγαρίας

Home / Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη Εκπαιδευτικών στη Σόφια της Βουλγαρίας - 31 Οκτωβρίου 2018 , by admin

Οι Εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Καλονερίου-Μικροκάστρου Κωνσταντινίδης Χριστόφορος, διευθυντής και Πραμπρόμη Σωσάννα, επισκέφτηκαν την εβδομάδα 23 με 28 Οκτωβρίου το  «35 SOU  Dobri Voinikov»   στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ (Βασική Δράση KA2).

Τους εκπαιδευτικούς μας καθώς και τους υπόλοιπους 13 εκπαιδευτικούς από τα υπόλοιπα συνεργαζόμενα σχολεία της Κύπρου, της Ιταλίας, της Λετονίας και της Ισπανίας τους υποδέχτηκαν η συντονίστρια, η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί  του εν λόγω Σχολείου, οργανώνοντας μια όμορφη τελετή υποδοχής και ανταλλαγή δώρων.

Οι  υπόλοιπες μέρες περιελάμβαναν παρακολούθηση μαθημάτων για να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό σύστημα της Βουλγαρίας, τις μεθόδους διδασκαλίας αλλά και του τρόπου λειτουργίας του Σχολείου, ξενάγηση στα αξιοθέατα και στα μουσεία της Σόφιας αλλά και του όμορφου παραδοσιακού οικισμού της Koprivshtitsa, προκειμένου να γνωρίσουν την τοπική κουλτούρα και παράδοση. Από τους εκπαιδευτικούς μας έγινε παρουσίαση σε βίντεο, της χώρας και του σχολείου μας το οποίο ακολουθεί παρακάτω.

Η εν λόγω δράση αποτελεί εφαρμογή  του  προγράμματος Erasmus+(ΚΑ2) που υλοποιεί το Σχολείο μας για το σχολικό έτος 2018-2020, με τίτλο Digital competences and soft skills for the better futur ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *