Νέα & Ανακοινώσεις

Home / Νέα & Ανακοινώσεις

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο δημοτικό σχολείο Καλονερίου-Μικροκάστρου, οι μαθητές με τη βοήθεια των γιαγιάδων, μαμάδων και δασκάλων τους ασχολήθηκαν με την παρασκευή παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων γλυκών. Ευχαριστούμε πολύ όσους συνέβαλαν η μέρα αυτή να γίνει ωφέλιμη, δημιουργική αλλά και πολύ ευχάριστη!

Read More..

https://siatista-info.blogspot.com/2018/12/blog-post_153.html(κάνε κλικ)

Read More..

Skype

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλονερίου-Μικροκάστρου και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μακεδονίτισσας Α΄ της Λευκωσίας, συνομίλησαν μέσω Skype αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους, να τραγουδήσουν […]

Read More..

Τα «ξωτικά» της Α’ τάξης!

Τα «ξωτικά» της Α’ τάξης σας εύχονται Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα!

Read More..

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλονερίου-Μικροκάστρου με παραδοσιακά κάλαντα, ευχές και χορούς στέλνουν την αγάπη τους στα συνεργαζόμενα ευρωπαϊκά σχολεία.

Read More..

Με e-cards οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλονερίου-Μικροκάστρου στέλνουν ευχές στα συνεργαζόμενα ευρωπαϊκά σχολεία.

Read More..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Διδασκαλία στο Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας Α΄ Κύπρου»    Το δημοτικό σχολείο Καλονερίου-Μικροκάστρου στα πλαίσια της υλοποίησης του  Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ βασική δράση1 με θέμα: «Οδεύοντας στο μέλλον με αφετηρία τη φυσική και πολιτιστική μας κληρονομιά , πραγματοποίησε την πρώτη κατά σειρά κινητικότητα.            […]

Read More..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου θα δοθούν οι έλεγχοι των μαθητών στους γονείς. Διδακτήριο Μικροκάστρου ώρα: 12:00 Διδακτήριο Καλονερίου ώρα: 12: 30 Η γιορτή των Χριστουγέννων θα  γίνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην αίθουσα »Κρυστάλλω Παπανικολάου»  

Read More..