ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ)

Home / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ) - 24 Φεβρουαρίου 2022 , by admin

Αγαπητοί γονείς, με χαρά σας ανακοινώνουμε  ότι το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων Π.Ε. Κοζάνης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» σε συνεργασία με τα Δημοτικό Σχολεία  Εράτυρας, Καλονερίου- Μικροκάστρου και τα Νηπιαγωγεία Εράτυρας και Καλονερίου πρόκειται να πραγματοποιήσει Ομάδα Γονέων με θέμα

«Επικοινωνία στην οικογένεια»

Στόχος της Ομάδας Γονέων αποτελεί η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα πρόληψης και επικοινωνίας στην οικογένεια, καθώς και τη στήριξη τους στο γονεϊκό ρόλο. Κατά τη διάρκειά της οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ενημερωθούν για βασικά θέματα που αφορούν στο μεγάλωμα των παιδιών.

 

Προκειμένου να πάρουν μέρος, οι γονείς θα χρειαστούν υπολογιστή ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο. Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται λόγω των συνθηκών διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM.

 

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας είτε τηλεφωνικά στο 2461021077 (8.30 π.μ.-16.00 μ.μ.) είτε ηλεκτρονικά στο email  kp_oriz@otenet.gr  αναγράφοντας τον τίτλο της Ομάδας (όνομα, τηλέφωνο, email)/ με την ένδειξη Ομάδα Γονέων Εράτυρας – Καλονερίου-Μικροκάστρου. Δηλώστε συμμετοχή έως την  Παρασκευή 04/03/2022.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΣΑΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *