Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

Home / Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης - 23 Ιανουαρίου 2020 , by admin

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ – ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, τα παιδιά όλων των τάξεων του σχολείου μας παρακολούθησαν μια καταπληκτική θεατρική παράσταση. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης μας παρουσίασε το θεατρικό έργο: «Το κορίτσι που επιμένει» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα.

Βασισμένο στον ελληνικό μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης, «Το κορίτσι που επιμένει» είναι ένα τρυφερό έργο μύησης, για την ομορφιά αλλά και τις δοκιμασίες της ζωής, που απευθύνεται σε μικρούς αλλά και μεγάλους θεατές. Ένα έργο που μιλάει και «τραγουδάει» για τον έρωτα, την αγάπη, το όνειρο, τις δυσκολίες, την τόλμη και κυρίως για την επιμονή που οδηγεί στην επιτυχία.

Το θέατρο έχει τη δύναμη να συμβάλλει στην πνευματική καλλιέργεια ενός παιδιού και να το κάνει να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν και άλλες μορφές έκφρασης. Πρόκειται για μια ζωντανή τέχνη η οποία καταφέρνει να μεταδίδει στο παιδί συγκλονιστικά συναισθήματα, γνώσεις, μηνύματα και ενεργοποιεί τα πνευματικά του χαρίσματα.

Η σημερινή μέρα ήταν θαυμάσια, γεμάτη χαμόγελα, χαρούμενα πρόσωπα, χαρούμενα παιδιά!!! Το θέατρο είναι ένα ισχυρό και συνάμα διδακτικό εργαλείο…

Ευχαριστούμε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης για το δρόμο ΘΕΑΤΡΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ που χαράζει εδώ και πολλά χρόνια.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια εξαίρετη θεατρική παράσταση!

, ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *