Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Home / Χριστουγεννιάτικη γιορτή - 21 Δεκεμβρίου 2019 , by admin

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας, που έγινε την Παρασκευή 20/12/2019 το απόγευμα.  Η αίθουσα εκδηλώσεων του Διδακτηρίου Μικροκάστρου στολίστηκε κατάλληλα, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας σε όλους μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών. Ακούστηκαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τις τρεις μεγάλες τάξεις  και έγινε αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού, με ένα θεατρικό που συνδύαζε μουσική και κινούμενα σκηνικά μέσω Η/Υ. Ο τίτλος του ήταν: « Ο μικρός τυμπανιστής και το έλατο συναντούν το Θείο βρέφος». Τα μικρά παιδιά των Νηπιαγωγείων Καλονερίου και Μικροκάστρου αλλά και οι μαθητές/τριες των τριών μικρών τάξεων του Δ. Σ. αποτύπωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη Θεία Γέννηση.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε δώρα στα παιδιά αλλά και γιορτινά εδέσματα σε μικρούς και μεγάλους.

Ευχόμαστε σε όλους σας?.. Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες? για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει.

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *